Vi sætter alle pris på et rent miljø. rengøring står ikke altid øverst på listen, og det kan der være mange grunde til. Typisk er det fordi, at energien og tiden bare ikke er der, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og samtidig også skal sørge for at hente børn og lave mad til hele familien. Vi hjælper både privat og erhverv.

Rengøring af skurvogne

Skurvogne er brugt i vid udstrækning til både beboelse og arbejde. Vi hjælper med rengøringen af disse. Uanset om der er tale om en enkelt hovedrengøring eller fast rengøring, så har vi altid en løsning, som passer til netop dit behov.

Er der tale om håndværker- eller anden form for arbejdsvogne, anbefaler vi en fast ugentlig rengøring, så I altid kan holde pause under gode og rene forhold.

I den forbindelse vil vi sørge for:

  • Støvsugning af alle gulvflader.
  • Vaske alle gulvflader.
  • Aftørring af alle vandrette overflader.
  • Rengøring af køkken, evt. inkl. hvidevarer.
  • Rengøring af baderum og toilet.
  • Rengøring af omklædningsrum.
  • Rengøring af evt. sovekabiner o.lign.

Vi ved, hvor vigtigt det er med gode arbejdsforhold. Derfor mener vi også, at rengøringen bør være topprioritet. Derfor giver vi mulighed for en fast aftale om grundig rengøring.

Vi går til vores arbejde med kvalitetsbevidsthed og effektivitet.

Vi rykker også ud til start/slutrengøring af arbejdsskurvogne. Her sørger vi for, at skurvognen fremstår ren og præsentabel, inden den skal videre til andre brugere. Ligeledes gælder det skurvogne til beboelse.

Hvis du i forbindelse med renovering, eller af andre årsager har behov for at benytte en skurvogn til beboelse, er der intet værre end at overtage en beskidt vogn. Her klargør vi skurvognen, så det eneste du skal tænke på er at rykke ind, når vi er færdige.

Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for rengøring, af både private hjem og virksomheder. Vi går til arbejdet med stolthed og efterlader altid et flot resultat, der skaber høj kundetilfredshed.

Vi synes det er vigtigt i et servicefag som dette, netop at leve op til god service og høj kvalitet.

Kontakt os i dag

På 50172221 eller skriv til os på mail: info@skurekluden.dkHar du en lignende opgave, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi tager os af alle typer rengørings opgaver.