Vi hjælper dig med Kontorrengøring

Hvad end det er kontoret, kantinen, toilettet eller andre rum i virksomheden, så er disse rum en vigtig del af helhedsindtrykket i forretning – både for kunder, men også for medarbejderne. Rene lokaler udtrykker professionalisme og skaber trygge rammer for den daglige arbejdsgang. Derfor er det vigtigt at holde et rent og sundt miljø for alle i virksomheden.

Tillid

Hos Skurekluden har vi god erfaring med at rengøre hos private. Derfor ved vi også, hvor vigtigt tryghed er for vores kunder, når vi kommer og skal gøre rent hjemme hos dem. Det private hjem er selv sagt privat, hvorfor vi gør alt for at skabe de tryggeste rammer omkring vores rengøringsarbejde.Det handler om, at du får mere tid, og samtidig har en god mavefornemmelse, når vi gør rent hjemme hos jer.Vi gør vores arbejde ordentligtSom en del af den tryghed vi skaber hos vores kunder, er kvalitet et nøgleord i vores forretning. Vi sætter stor ære i at gøre vores arbejde ordentligt. Det betyder for dig, at du ikke skal bekymre dig om, hvor vidt vi mangler en plet eller et hjørne, når vi er færdige.Du kan derfor have ro i maven, når vi kommer forbi og gør rent i dit hjem.Rent i hele huset – alle flader alle stederVælger du at lave en aftale med os om rengøring i dit hjem, opfylder vi alle de ønsker, som du måtte have. Med vores ydelse behøver du derfor ikke spekulere i rengøring udover det, som vi leverer.

Professionel erhvervsrengøring i hele jeres virksomhed

Du kan her se, hvordan vi kan hjælpe jeres forretning med rene lokaler:

⦁ Alle vandrette overflader aftørres.⦁ Udvendige skabslåger aftørres efter behov.⦁ Gulve støvsuges og vaskes.⦁ Kant på opvaskemaskine aftørres.⦁ Affald fjernes og der isættes nye poser.Kontorer / møderum⦁ Alle vandrette overflader aftørres og tingene flyttes (hvor end muligt)⦁ Gulve støvsuges.⦁ Affald fjernes og der isættes nye poser. Toiletter / lille omklædningsrum⦁ Al sanitet rengøres og afkalkes min. 1 x måned.⦁ Gulve støvsuges og vaskes.⦁ Spejl poleres.⦁ Affald fjernes og der isættes nye poser.⦁ Udsugning rengøres efter behov.⦁ Evt. skabe aftørres udvendig efter behov.Indgang / gangareal⦁ Gulve støvsuges.⦁ Fodpaneler, døre- og dørkarme aftørres efter behov.⦁ Spindelvæv fjernes efter behov.

Kontakt os i dag

På 50 17 22 21 eller skriv til os på mail: info@skurekluden.dkHar du en lignende opgave, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi tager os af alle typer rengørings opgaver.