Vi sætter alle pris på et rent miljø. rengøring står ikke altid øverst på listen, og det kan der være mange grunde til. Typisk er det fordi, at energien og tiden bare ikke er der, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og samtidig også skal sørge for at hente børn og lave mad til hele familien. Vi hjælper både privat og erhverv.

Håndværkerrengøring

Renovering, ombygning eller nybyggeri er processer, der unægteligt skaber byggerod, skidt og snavs, hvilket kalder på håndværkerrengøring. Står du og familien midt i byggerod i forbindelse med et tilbygnings- eller renoveringsprojekt? Eller er du og kollegaerne midlertidigt flyttet i skurvogne på grund af nyopførelse af lokaler i virksomheden?

Læs om, hvad håndværkerrengøring dækker over nedenfor, og kontakt os allerede i dag for et skarpt tilbud.
Erfaren håndværkerrengøring – vi fjerner byggerod og alle spor.

Byggerod kan være en stressfaktor og være i vejen, når man står midt i et bygge- eller renoveringsprojekt. Snavs og skidt hober sig hurtigt op, og det kan let blive et usundt, ubehageligt og irriterende miljø at befinde sig i. For slet ikke at tale om den mentale forstyrrelse, som byggerodet kan skabe i hovedet.
Alle disse gener og frustrationer kan vi bogstavelig talt vaske væk hos dig. Med vores effektive og grundige håndværkerrengøring fjerner vi alt byggerod og sletter samtlige spor, der måtte være efter håndværkernes arbejde. På den måde letter vi hele byggeprocessen for dig og giver dig mulighed for at værdsætte det færdige resultat mere.

Vores erfaringsfelt er enormt bredt inden for både privat- og erhvervsrengøring, og vores fagligt kompetente medarbejdere er blandt andet specialiserede i byggepladsrengøring og håndværkerrengøring.

Vores opgaveportefølje spænder over et væld af større og mindre arbejdsopgaver, hvoraf vi blandt andet kan nævne:

  • Affaldshåndtering og oprydning i byggefasen.
  • Rengøring af lejligheder,
  • Parcelhuse og etagebyggeri.
  • Rengøring af industri, produktion og byggeplads.
  • Rengøring efter nybyggeri og renovering.
  • Og meget andet.

Vi håndterer alle former for grovrengøring samt diverse mere ad hoc-baserede opgaver, der måtte opstå undervejs i dit byggeprojekt. Vi klarer tilmed rengøring af skurvogne, hvis I gør brug af disse i forbindelse med byggeriet eller renoveringen.
Professionel håndværkerrengøring med styr på kompetencer og specialudstyr.
Uanset om du har brug for håndværkerrengøring løbende under selve byggeprojektet, eller behovet først opstår efter projektet står færdigt, kan vi være leveringsdygtige med en målrettet rengøringsindsats.
Vi foretager håndværkerrengøring hos alt lige fra virksomheder, boligselskaber og ejerforeninger til privatpersoner, der er i gang med at tilbygge, renovere eller bygge nyt. Disse opgaver kræver ofte specialudstyr og -kompetencer, da der ikke er tale om en almindelig hovedrengøring, men derimod som regel en mere omfattende rengøring.

Kontakt os i dag

På 50172221 eller skriv til os på mail: info@skurekluden.dkHar du en lignende opgave, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi tager os af alle typer rengørings opgaver.