Vi hjælper dig med Dødsbo

Rengøring og rydning af dødsboRydning af dødsbo og rengøring efter dødsfald kan være en tung, hård og følelsesladet proces for de efterladte. Der er mange praktiske omstændigheder, der skal tages stilling til, og et væld af gøremål, der skal håndteres. Det kan være vanskeligt at overskue i en svær tid, og det er ofte både et tidskrævende og kraftanstrengende projekt.

Vi står til rådighed

Netop derfor står vi hos Skurekluden til din rådighed. Vi er din praktiske og hjælpende hånd i den hårde tid, og vi tilbyder alle vores kunder i Herning og omegn professionel hjælp til effektiv tømning af dødsbo såvel som grundig rengøring af dødsbo – altid med respektfuld håndtering og et pletfrit resultat.Læs om vores rengøring og rydning af dødsbo nedenfor, og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Professionel tømning af dødsbo – efter dine ønsker og behovDe fleste, der har prøvet kræfter med rydning af dødsbo, ved, at det hurtigt kan gå hen og blive en omstændelig proces. Foruden det fysisk hårde arbejde ved flytning af møbler, hårde hvidevarer og anden inventar, ligger der et enormt stort arbejde i at skulle pakke ned, deponere affald, fjerne tæpper og mange andre fysisk krævende gøremål.

Samlet set kan opgaverne overstige, hvad man selv kan klare, og det er netop her, Fnugfree kommer ind i billedet. Vi bærer med glæde din praktiske byrde og håndterer rydning af dit dødsbo med professionel hånd.

Samlet set kan opgaverne overstige, hvad man selv kan klare,

og det er netop her, Fnugfree kommer ind i billedet. Vi bærer med glæde din praktiske byrde og håndterer rydning af dit dødsbo med professionel hånd.Vores erfaringsgrundlag bygger på et væld af fortilfælde med dødsborydning, og der er således ikke den opgave og det dødsbo, der er for stort eller småt for os. Vores service inkluderer blandt andet:

  • Komplet totalrydning af hele dødsboet.
  • Bortskaffelse samt sortering af affaldNedtagning af gardiner, persienner, gardinstænger og lignende.
  • Fjernelse af tæpper.
  • Fjernelse af hårde
  • hvidevarer
  • Nedpakning af genstande
  • Rydning af loft- eller kælderrum
  • Rydning af skure og carporte
  • Fjernelse af hårde hvidevarerSlutrengøring.
Kontakt os i dag

På 52 67 24 22 eller skriv til os på mail: info@skurekluden.dkHar du en lignende opgave, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi tager os af alle typer rengørings opgaver.